Amsterdam
Grootkoor Amsterdam

Het Grootkoor Amsterdam is in september 1996 van start gegaan. Momenteel zingen zo\'n ruim 250 enthousiaste zangers en zangeressen mee in dit Grootkoor. De leden van dit Grootkoor zijn afkomstig uit Amsterdam en wijde omgeving. Ieder jaar worden er twee tot drie koorprojecten georganiseerd, telkens met als afsluiting een groots concert. Deze concerten worden gegeven in Het Concertgebouw Amsterdam, de Westerkerk, de Noorderkerk, de Beurs van Berlage en de Grote Kerk van Monnickendam. U kunt nú meezingen in het Grootkoor Amsterdam. Aanmelden kan zelfs online. 

1000 Stemmen Zingen
De repetities worden gehouden in de Willem de Zwijgerkerk aan de Olympiaweg 14 in Amsterdam, van 14.15 uur tot 17.00 uur.
Zaterdag 8 oktober

Concert: Zondag 23 oktober Concertgebouw Amsterdam​
Vanaf 12.45 uur kunt u door de hoofdingang naar binnen! Vergeet niet uw toegangskaart mee te nemen. Volgt bij binnenkomst de bordjes met aanwijzingen voor het Grootkoor. Zodra het podium gereed is en de schoonmaakploeg eruit is, mogen de koorleden plaatsnemen. Vervolgens gaan we een korte generale repetitie houden.
Let op! Na de generale repetitie mag u de zaal niet meer verlaten. Om 14.30 uur begint het concert. Als het pauze is en na afloop van het concert gaan eerst de dirigenten, soliste en begeleiders de zaal verlaten, daarna de koorleden! Zorgt u ervoor dat u na de pauze tijdig uw plaats weer inneemt. In het Concertgebouw mag men niet fotograferen!

Kerstproject 2016
De repetities worden gehouden in de Willem de Zwijgerkerk aan de Olympiaweg 14 in Amsterdam, van 14.15 uur tot 17.00 uur.
Zaterdag 24 september
Zaterdag 29 oktober
Zaterdag 12 november
Zaterdag 26 november
Zaterdag 3 december
Kerstconcerten: 15 december Concertgebouw en 20 december Noordererk
(wijzigingen voorbehouden)

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 
  Projecten
  Nieuws
Nieuwe leden zijn altijd welkom bij de diverse Nederlandse Grootkoren. Bent ...

lees verder
© 2007 Grootkoor Projecten. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer  -  Privacy Policy