Voorjaar 2018
Voorjaar 2018

Voorjaarsproject 2018
In januari 2018 starten we een nieuw voorjaarsproject met onze Grootkoren. Door het gehele land weer koorrepetities, verdeeld over de maanden januari, februari, maart en april met als afsluiting een serie prachtige concerten in uw eigen regio.

Start:
Alkmaar 10 januari
Zeeland 11 januari
Drenthe 12 januari
Gelderland 12 januari
Friesland 13 januari
Amsterdam 13 januari
Noord-Holland 13 januari
Groningen 20 januari

Een Voorjaarsproject met verfrissend repertoire! Naast het Grootkoor schittert als solist niemand minder dan de bekende Engelse trompettist John Barker. John is één van de beste trompettisten van Groot-Brittannië. Hij begon al op 5-jarig leeftijd met trompet spelen. Gedurende zijn beginjaren speelde hij met Rhodian Brass uit Chesterfield en het Sheffield Youth Jazz Orchestra. Later werd hij professioneel solo-trompettist en heeft maar liefst 11 soloalbums uitgebracht. Het geluid dat John Barker uit de trompet haalt blijft van een hartverwarmende klasse. Zijn nieuwe CD ‘New Horizons’ laat dat wederom horen. De toonvorming en frasering die Barker weergaloos beheerst, zorgt in het voorjaarsproject voor een fijne muzikale samenwerking met het de Grootkoren.
“John Barker zijn muziek is dynamisch, energiek en vooral bezielend waarbij hij ook het publiek emotioneel kan raken. Als trompettist heeft hij een eigen sound en een mooie toon” aldus de Britse BBC.
Een koorproject met een grote verscheidenheid aan muziek, veel nieuwe koorwerken uit diverse musicals.  Zing ook mee in dit sprankelende koorproject!
 
  Projecten
  Nieuws
Nieuwe leden zijn altijd welkom bij de diverse Nederlandse Grootkoren. Bent ...

lees verder
© 2007 Grootkoor Projecten. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer  -  Privacy Policy