Koken met Etty

Naast zingen is koken een passie van Etty van der Mei. Als dochter van banketbakker van der Mei uit Gorredijk, stond Etty al op jonge leeftijd graag in de bakkerij. Sinds kort heeft ze haar eigen kook-programma op YouTube, waar Etty te zien is in diverse kookdemonstraties.

Echte liefhebbers van koken vinden het heerlijk om in de weer te zijn met nieuwe recepten, uitdagende ingrediënten en mooie producten. Etty wil uw kennis graag verbreden en gaat in deze korte kook-demonstraties aan de slag met de basis van producten, ingrediënten, keukentechnieken en bereidingswijzen.
In ieder filmpje kunt u zien hoe de gerechten worden bereid en bovendien kunt u de recepten en gebruiksinstructies nog eens op uw gemak nalezen op deze website.

Tijdens deze wokshops zult u ook kennis kunnen maken met interessante gasten uit de muziekwereld. Onze gasten zijn allemaal stuk voor stuk laaiend enthousiast over ‘Koken met Etty’ en hopen dat u er ook van zult genieten.

Wat is er leuker om één van je geweldige recepten met de rest van de wereld te delen? Of kunt u juist wel wat inspiratie gebruiken voor het diner van vanavond? Die inspiratie wil Etty u graag geven!

Voor de nieuwste uitzending ‘Koken met Etty’ klik hier
Informatie: koken@grootkoor.nl

Nieuw op YouTube
© 2007 Grootkoor Projecten. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer  -  Privacy Policy