Rotterdam
Grootkoor Rotterdam

Het Grootkoor Rotterdam is in het voorjaar van 1999 van start ge-gaan. Het koor bestaat momenteel uit ruim 150 enthousiaste stemmen. De leden van dit Grootkoor zijn afkomstig uit Rotterdam en wijde omgeving. Ieder jaar worden er twee tot drie koorprojecten georganiseerd, telkens met als afsluiting een groots concert. Deze concerten worden gegeven in kerken en concertzalen van Rotter-dam. U kunt nú meezingen in het Grootkoor Rotterdam. Aanmelden kan zelfs online.

1000 Stemmen Zingen
Concert: 23 oktober in het Concertgebouw Amsterdam:
Vanaf 12.45 uur kunt u door de hoofdingang naar binnen! Vergeet niet uw toegangskaart mee te nemen. Volgt bij binnenkomst de bordjes met aanwijzingen voor het Grootkoor. Zodra het podium gereed is en de schoonmaakploeg eruit is, mogen de koorleden plaatsnemen. Vervolgens gaan we een korte generale repetitie houden.
Let op! Na de generale repetitie mag u de zaal niet meer verlaten. Om 14.30 uur begint het concert. Als het pauze is en na afloop van het concert gaan eerst de dirigenten, soliste en begeleiders de zaal verlaten, daarna de koorleden! Zorgt u ervoor dat u na de pauze tijdig uw plaats weer inneemt. In het Concertgebouw mag men niet fotograferen!
BUSVERVOER: Tijdens de laatste koorrepetitie zijn de buskaarten verkocht.
11.30 uur vertrek vanaf Fornteinkerk, Terbregselaan 3 in Rotterdam. Wilt u nog met de bus meereizen? Stuur ons dan een mailtje zing@grootkoor.nl

Kerstproject 2016
De repetities worden gehouden in de Fonteinkerk, Terbregselaan 3 te Rotterdam, van 19.30 uur tot 22.00 uur.
Maandag 19 september
Maandag 24 oktober
Maandag 7 november
Maandag 28 november
Maandag 12 december
Concert: 19 december
(wijzigingen voorbehouden)
 

 
 
  Projecten
  Nieuws
Nieuwe leden zijn altijd welkom bij de diverse Nederlandse Grootkoren. Bent ...

lees verder
© 2007 Grootkoor Projecten. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer  -  Privacy Policy